Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok poté, co si navzdory nevoli tatínka Charlieho Sheena (58) založila jeho dcera Sami účet na platformě pro platící fanoušky, se odhodlala k dalšími kroku, z něhož její tatínek asi zrovna skákat radostí nebude. Devatenáctiletá slečna se rozhodla pro zvětšení prsou a cestu za vysněným hrudníkem také pečlivě zdokumentovala.

Operaci se údajně snažila své dceři rozmluvit i její maminka Denise Richards, která se loni dcerou inspirovala a rovněž se přidala na web s placeným obsahem. Sami se před operací zvěčnila v koupelně, kde si v zrcadle udělala pár selfie, k nimž připojila komentář: „Čas na operaci!!!!“ Fanouškům se ozvala i po operaci, když napsala, jednoduše: „Hotovo.“

Samotnému zákroku nejspíš předcházely vášnivé debaty s její maminkou známou z Hvězdné pěchoty či bondovky Jeden svět nestačí.

Před pár týdny Richards v rozhovoru pro Bustle přiznala, že nechce, aby její dcera zvětšení podstoupila a snažila se jí to rozmluvit, ale bez úspěchu. Herečka přitom sama uvažuje, že si vlastní implantáty nechá vyndat, jelikož dnes už ví, jak jsou „toxické“.

Sami by ovšem od jejího rozhodnutí zřejmě neodradilo nic: „Už od deseti let jsem se nemohla dočkat, až budu mít velká prsa jako moje máma. Všem mým kamarádkám začala růst a já si pořád říkala ‚o. k., a kdy budu na řadě já‘,“ nechala se před časem slyšet Sami.

Reklama

Další články

Načítám