Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvě devatenáctiletá hvězda seriálu Hannah Montana Miley Cyrus si v neděli večer na událost televize CNN Heroes: All-Star Tribute oblékla nádherné šaty s hlubokým výstřihem, kde předvedla, že se ze ztřeštěné seriálové holky stala už skutečná žena. Nejen, že po svém boku měla urostlého přítele Liama Hemswortha, ale všechny přítomné překvapila hlavně svými dmoucími se ňadry a z šatů vykukujícím tetováním.

Společenská akce se konala ve Shrine Auditorium v Los Angeles a objevila se na ní řada známých osobností, ale Miley byla skutečně okouzlující. Úžasné šaty Roberto Cavalli doplněné o ležérně spletený cop a luxusní šperky udělaly své a rovněž její Liam byl velký elegán. Překvapivé však bylo i její tetování pod pravou paží, jehož část vykukovala pod okrajem šatů.

Přestože byla Cyrus výjimečně sexy, svým dekoltem si trochu naběhla. Začalo se totiž spekulovat, že šla pod kudlu a své dříve drobné poprsí si nechala zvětšit. Potvrdil to dokonce i plastický chirurg Tahl Humes, který řekl, že její poprsí vypadá velice dobře a zdá se být jako upravené. To mladá zpěvačka a herečka okamžitě popřela a na Twitter napsala: „Děkuji za kompliment, ale tyhle holky jsou celé moje!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám