Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetiletá zpěvačka a tanečnice JoJo Siwa předvedla své nové já. Na předávání cen iHeartRadio Music Awards 2024 dorazila v tmavém celotělovém síťovaném obleku s křídly a flitry. Na obličeji měla výrazné líčení připomínající takové, které nosívali členové kapely Kiss. Její dřívější sladká vizáž je prý už pasé.

JoJo Siwa (20) se proslavila v roce 2015 v reality show Dance Moms, kde jako malá holčička soutěžila po boku své matky. Později se objevila pod společností Nickelodeon v mnoha pořadech a filmech. Následovalo vydání několika dětských písniček, ve kterých nikdy nechyběla její typická barevná mašle na vysokém culíku. Později natočila i vlastní celovečerní film s názvem The J Team.

V roce 2020 byla Jojo zařazena na seznam 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time, přesto jsme o ní v našich končinách zatím moc neslyšeli. Změnit by to měla její nová tvorba, která by prý měla být zcela odlišná od té předchozí. Podobně jako mnohé její předchůdkyně, které se na sklonku dospělosti snažily publikum přesvědčit, že z dětské hvězdičky už vyrostly, i ona nyní prošla drastickou změnou vizáže.

Svůj takzvaný „re-brand“ předvádí JoJo v novém klipu Karma, kde oblékla právě tento Kissácký oblek. Ukazuje v něm zcela jinou tvář, než na kterou jsou její dětští fanoušci zvyklí. V odvázaných záběrech neschovává ani svoji sexualitu a zcela otevřeně přiznává svou zálibu v ženském pohlaví. I proto na svých sociálních sítích vydala vyjádření, že její nová tvorba není vhodná pro děti.

JoJo, kterou maminka od dvou let věku odbarvovala na blond a od pěti let nutila soutěžit v tanečních soutěžích s kompletním make-upem a umělými řasami, má za sebou spoustu práce na své vlastní značce, která postupně vyrostla ve vlastní reality show. Ta je kritizována za toxické prostředí, které dle některých zdrojů vytváří v zákulisí právě JoJo.

Její nový look komentoval i sám Gene Simmons, baskytarista a zpěvák kapely Kiss.

„JoJo je v pohodě. Každý, kdo to nechápe, prostě žárlí, tečka. Je neobyčejná a vypadá skvěle,“ řekla rocková legenda v rozhovoru pro časopis People.

Související témata:
Kiss

Reklama

Další články

Načítám