Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahraničními médii se nese zpráva, že zpěvák a herec Aaron Carter bude „údajně“ otcem. A zatímco tuto informaci nepotvrdil a své fanoušky napíná, o tom, že se chystá oženit, napsal přímo. Jeho vyvolenou je potetovaná brunetka Lina Valentina.

„Jsem na tom teď dobře mentálně, fyzicky i emocionálně. Konečně jsem koupil svůj první dům a brzy se chystám požádat svou přítelkyni o ruku a můžeme být v očekávání,“ napsal zpěvák, jenž svou kariéru zahájil už v sedmi letech, na svůj Twitter.

Někdejší idol náctiletých dívek a mladší bratr Nicka Cartera z Backstreet Boys na to jde dost zhurta, s Linou randí teprve od září. Už před časem ale mluvil o tom, že se chce usadit a pomýšlí na rodinu. Dokonce prý uvažoval o adopci. „Velmi si přeji mít děti. Mým cílem je být otcem. Bylo mi 30, takže si říkám: Fajn, mým předsevzetím je mít dítě,“ uvedl.

O své přítelkyni později napsal, že „konečně (jsem) našel lásku svého života“. Takže i když nejde o trvalý vztah, spekulace o dítěti nejsou zcela neopodstatněné.

V minulosti Aaron uvedl, že je bisexuál. Později dodal, že i když se mu líbí muži i ženy, usadit se chce se ženou. Naposledy zpěvák rozvířil vody šoubyznysu loni, když svět obletěly jeho policejní snímky. Sebrali ho za řízení pod vlivem, v autě navíc převážel marihuanu.

S touto dívkou se chce Carter oženit

Zprávy o těhotenství své partnerky zpěvák nepotvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám