Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také letošní rok se nesl ve znamení velkého babyboomu mezi celebritami, které rodily potomky jako na běžícím pásu. Asi nejsledovanějším porodem roku byl bezesporu ten u Ornelly Štikové (31), která doslova okupovala stránky bulváru s nejnovějšími informacemi ze svého soukromí.

Ornella totiž přivedla na svět syna Quentina, kterého počala s manželem moderátorky Gábiny Partyšové Josefem Koktou, jenž se posléze s Gábinou rozvedl, aby nakonec zakotvil u Ornelly.

Až v osmačtyřiceti letech se vlastního potomka konečně dočkal Jiří Pomeje (†54), kterému krásná manželka Andrea porodila roztomilou dceru Aničku. Z vytouženého děťátka se radovala zpěvačka Marta Jandová, jež má s gynekologem Miroslavem Vernerem dceru Marušku.

Otcovské povinnosti si letos poprvé vyzkoušel zpěvák Tomáš Klus (37), jemuž Tamara Kubová povila dceru Josefínu. Už zasloužilou matkou se stala šéfka České Miss Michaela Maláčová. Té se narodilo v pořadí čtvrté dítě, dcera Adele.

Podruhé se otci stali hudebník Michal Dvořák a skladatel Xindl X. A rodilo se také u modelek a moderátorek. Z vůbec prvního potomka, dcery Anetky, je nadšena Iveta Vítová (40) a konečně se štěstí usmálo i na Radku Kocurovou a Tomáše Rosického, jimž se narodil syn Tomáš. Roli babičky si od prosince s radostí užívá zpěvačka a herečka Světlana Nálepková. Její dcera Pepina se stala maminkou syna Michala. Na letošní úrodu miminek našich známých osobností se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám