Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) před pár dny potvrdila, že je vdanou paní. Za manžela si nevzala nikoho jiného než otce svého syna Jiříčka, scenáristu Petra Kolečka (40), který modelku nedávno opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové (32).

"Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného," prozradila Vignerová u příspěvku se snubními prstýnky. Na fotografii má Kolečko stále zavázanou ruku, a to kvůli nedávné nehodě, která se stala v průběhu hádky s Denisou Nesvačilovou, kdy se Petr pořezal o nůž a skončil v nemocnici na šití.

Svatba proběhla v utajení 14. března v Českém Krumlově, odkud Aneta sdílela tři dny po svatbě i vzpomínkové video.

„Milovaný Český Krumlov. Brzy jsem zpět,“ napsala k romantickému videu, které vzniklo rukama nejen Anety, jež si svatební cestu pečlivě zaznamenala. K příspěvku připojila píseň od Pink Floyd - Comfortably Numb, kde se zpívá „stal jsem se příjemně otupělým.“ Avšak zda má tahle skladba nějaký hlubší význam i pro pár, je otázkou.

Na videu se podílel také Petr Kolečko, který svou manželku během putování slunným Krumlovem několikrát natočil. Což je znát i na jednom ze záznamů, kde je vidět stín jeho siluety.

Ač byl známý scenárista ještě nedávno ve společnosti s Denisou Nesvačilovou, tak neměla dle zákulisních informací o svatbě Kolečka s Vignerovou ani tušení. O celé situace se dozvěděla až z médií.

Reklama

Další články

Načítám