Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) je šťastná máma dvou synů. Letošní Vánoce ale pro ni budou jiné, protože Ježíška s dětmi musí oslavit jiný den. Zpěvačka tak musela posunout vánoční plány.

Například mé tradiční vánočky. Budou, ale letos bude vše trochu jinak, protože podle soudního rozhodnutí budou kluci letos na Vánoce, na Štědrý večer, s tátou (Tomášem Hornou - pozn.). Zřejmě si uděláme Štědrý večer dřív. Tím pádem se posouvá veškerá moje aktivita. Pracovně končím 20. prosince, 21. budu zadělávat na vánočky, 22. budu péct a my si uděláme Vánoce 23. prosince,“ svěřila se Monika Super.cz

My se s Monikou potkali na křtu vánoční desky s názvem Ježíškovi… její kolegyně a kamarádky Radky Fišarové (46). Spolu se přátelí už více než dvacet let. Mnohokrát spolu sdílely šatnu, potkávaly se v muzikálech nebo se přímo alternovaly.

„Například v Evitě jsem byla bez alternace, ale záhy po premiéře jsem zjistila, že jsem těhotná s Tadeáškem. Tak jsem řekla, že odehraji sezonu, a doporučila jsem panu producentovi divadla Studio DVA Radku. Radka za mě vzala sezonu a mohla jsem zůstat doma. Totéž se mi stalo o rok později i s Matoušem,“ doplnila Monika Absolonová k jejich přátelství.

Reklama

Další články

Načítám