Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pobyt ve Varech zahájil fotbalový bouřlivák David Limberský s manželkou Lenkou Limberskou (40) pořádnou pařbou. A ve večírcích pokračovali i nadále. Nenechali si ujít módní přehlídku Zuzany Lešák Černé ani následující párty bankovního domu. Lenka se nestačila převlékat a ukazovat střídavě dekolt nebo nohy ve vysokých rozparcích.

"Člověk se trošku baví a pak je z toho velká pařba. Jen jsme si užili koncert," řekla Super.cz Lenka. "Pařili jsme na Michala Davida. Takhle paříme vždycky. Ale fotograf nás tedy nezachytil v tom nejlepším. Mohli bychom vypadat lépe. Přišli jsme se bavit, tak myslím, že jsme splnili očekávání," smál se David, když jsme si povídali o jejich snímcích, které můžete na Super.cz vidět.

"Ale párty byla jen asi do jedné, pak jsme se vyspali a jsme opět v plné síle zpátky," dodala Lenka a David už se těšil, že si zatancuje, tentokrát na písně Ricchi e Poveri, kteří byli hudebními hosty UniCredit párty. "Já nejsem velký tanečník, ale když si dám dvě tři skleničky, tak v sobě ten talent objevím," dodal David Limberský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám