Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nicole Richie a hudebník Joel Madden nepatří mezi celebrity, které by své děti ukazovaly, kde se dá. O to větší bylo překvapení, když je v úterý vzali s sebou na premiéru komedie Don't Tell Mom the Babysitter's Dead v Los Angeles.

Pro šestnáctiletou Harlow a jejího o dva roky mladšího bratra Sparrowa se dokonce jednalo o debut na červeném koberci. Herečka, jež proslula reality show s Paris Hilton Zlatý holky a její manžel, rocker z kapely Good Charlotte vzali obě své dospívající děti do multikina v The Grove, kde se premiéra konala.

Na premiéře filmu, v němž Nicole ztvárnila jednu z postav, se přitom sešla pomalu celá rodina. Nechyběl ani tatínek Nicole, hudební legenda Lionel Richie (74) a jeho přítelkyně Lisa Parigi, a dokonce ani jeho exmanželka Brenda Harvey-Richie, s níž v roce 1990 adoptovali Nicole, když jí bylo devět let.

Přísloví o jablku, které nepadlo daleko od stromu, v případě Nicole s Joelem a jejich dětí platí dokonale. Zatímco Harlow je celá maminka, Sparrow zase nezapře tatínka, čehož si hojně všímali i lidé na internetu.

„Harlow je úplná Nicolina ‚mini me‘ a Sparrow zase Joelův. To je vážně super,“ píše jeden z mnoha čtenářů Daily Mailu a další komentáře se nesou v podobném duchu: „Strašně se mi líbí, jak dcera vypadá jako Nicole a syn jako Joel!“

„Páni, to je krásná rodinka! A Nicole? Vypadá fantasticky,“ chválí další čtenář. „Naposledy, kdy jsem viděl Harlow, tak jí byly tři roky a Sparrow byl ještě v plenkách. Jejich rodiče udělali dobře, že je vychovávali mimo světla reflektorů,“ zaznělo rovněž.

Související témata:
Nicole Richie
Joel Madden

Reklama

Další články

Načítám