Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už jsou dvě z jejích tří dcer dospělé, stále chtějí trávit vánoční svátky s rodiči a sourozenci. A co víc, domů si vodí i svoje partnery. Kromě dívek má herečka Zdeňka Žádníková (49) ještě nejmladšího syna.

„Takže místo toho, aby se náš počet snižoval, naopak se zvětšujeme. Loni to bylo i na Štědrý večer, protože rodiče přítele nejstarší dcery měli služby. Jak to bude letos, necháváme otevřené, ale většinou nás bývá okolo patnácti,“ prozradila herečka.

Zdeňku prý nezaskočí jakýkoli počet hostů, je na to připravená. „Všeho máme dostatek. U nás vždy Vánoce probíhaly jako setkávání přátel, takže jsem už před deseti lety zakoupila tři vánoční jídelní servisy,“ prozradila.

O množství jídla, které by měla podávat, se ale už nestará. „Tím, že jsou dcery větší, zbavují mě vaření a jsem teď ve fázi, že je mi vařeno. Nechávám to ryze na nich, mají i svoje recepty a jenom se ptají, jestli mi to chutná. Zažívám nádherné období,“ pochvalovala si, že zažívá nejsvobodnější období v životě, od té doby, co byla opravdu svobodná a bezdětná.

Reklama

Další články

Načítám