Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obíhání butiků nebyl prostor, protože malou by to nebavilo. Takže při otvírání chodovského obchodního centra zakotvila Lucie Hadašová (37) s dcerou v italské restauraci s herničkou, kde se Vanesska mohla zabavit, zatímco starší, prvňačka Deniska, musela zůstat doma s babičkou, protože jí nebylo dobře.

Bez Vanessky nedá Lucka ani ránu. Je to teprve nedávno, co ji přestala kojit. "Je to pár týdnů, dceři už budou tři roky, tak jsem uznala za vhodné, že to stačí," mínila Lucka, která už měla před časem začít pracovat, ale kvůli malé, která je na ni hodně fixovaná, to musela odložit.

"S tou fixací se to ale moc nezměnilo, máme to tak nastavené. Sice máme skvělou školku, ale moc se jí do ní nechce a zatím nemám to srdce ji tam odložit. Když nemám nic pracovního v plánu, tak je se mnou. Zrovna včera psala paní ředitelka ze školky, kdy zase přijdeme, že nás dlouho neviděla. Chtěla bych to ale časem nastavit na tři dny v týdnu," přiznala Lucka.

A jak to bude mít Lucie s prací? "Pořád se po něčem poohlížím, uvidíme, jak to dopadne. Ale ve hře je i to, že bych byla sama sobě paní a založily bychom si něco se sestrou. Chtěly bychom zkrášlovat, sestra se v tom oboru pohybuje už dlouho a říkaly jsme si, že to není špatná varianta, protože ženské o sebe budou chtít pečovat vždycky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám