Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen dcera Heidi Klum (50) Leni sklízí úspěchy v modelingu. Svůj debut na milánském týdnu módy si odbyla krásná dcera někdejší supermodelky Christy Turlington (54) Grace Burns. Teprve devatenáctiletá slečna se předvedla v průhledných květinových šatech.

I v tomto případě platí, že jablko nepadá daleko od stromu. Christy se řadí k nejlépe placeným modelkám devadesátých let a jak je vidět, dcera zdědila její krásu. Otcem krásky je herec Edward Burns, pár je také rodiči sedmnáctiletého Finna Burnse. Grace se na mole vůbec poprvé objevila v červnu v show LuisaViaRoma & British Vogue Runway Icons na Piazzale Michelangelo ve Florencii. Předtím pracovala pro návrhářku Carolinu Herreru. A teď na milánském týdnu módy vynesla šaty návrhářky Alberty Ferretti.

Květinové šaty na jedno rameno díky přiléhavému střihu odhalily nejen bezchybnou postavu Grace, ale díky průhlednému materiálu také její vnady. Modelka byla ovšem „nad věcí“ a sexy model vynesla s typicky modelkovským výrazem naprostého nezájmu. Christy svou dceru určitě poučila o tom, jak se má v této branži chovat a jak si nastavit hranice. Sama je pověstná tím, že poté, co ji kdysi dávno vyhodili z práce kvůli tomu, že po skončení s kouřením mírně přibrala, začala raději studovat vysokou školu, aby nemusela spoléhat jen na nejisté zaměstnání. Na to, jak to Grace na mole slušelo, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám