Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po premiéře filmu Flag Day, v němž si zahrála jednu z hlavních rolí, dorazila Dylan Penn, dcera Seana Penna a Robin Wright, také na premiéru snímku The French Dispatch. A zatímco na první příležitost zvolila elegantní černé koktejlky s vlečkou, na druhou vsadila na pekelně sexy model s průstřihy, které odhalily každou křivku jejího těla. Byla bez nadsázky oblečená neoblečená.

Třicetiletá Dylan zatím nemá příliš bohatou filmografii, na herecký debut si počkala do svých 24 let, kdy si zahrála v hororu Condemned (2015). O rok později se objevila ve filmu Elvis & Nixon. Následovala asi pětiletá pauza, v níž se věnovala modelingu a práci na scénářích.

„Začala jsem mámě editovat scénáře, a to vedlo k práci s dalšími scenáristy a editování na volné noze,“ uvedla s tím, že ji láká také režie. „Moc ráda bych v příštích letech udělala něco svého,“ přiznala.

Letošek pak byl ve znamení hned dvou rolí, z nichž tu větší jí svěřil otec Sean, který snímek Flag Day i režíroval. Druhým je film Aramingo Avenue režiséra zmíněného hororu Condemned Clarence Fullera.

Reklama

Další články

Načítám