Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu do hereckého nebe odešla Jana Hlaváčová. Zesnulá herečka strávila dlouhých 55 let s další legendou Luďkem Munzarem (†85). Jejich dcera Barbora je také slavnou herečkou, nyní se tomuto povolání věnuje už i vnučka Anna Dvořáková.

Hlaváčová ale měla ještě jednu dceru, o které skoro nikdo nevěděl a ve společnosti o ní nebylo ani vidu, ani slechu. Před panem Munzarem byla totiž už jednou vdaná, a to za Jiřího Michného. Z krátkého svazku vzešla dcera Tereza.

„Když zemřel můj první muž, zůstala jsem sama s dcerou. Terezce byl asi rok a já musela bojovat, abych nás uživila,“ svěřila se před lety Jana Hlaváčová iDnes.

S její výchovou ale neměla Jana žádný problém, protože ji po smrti jejího tatínka adoptoval Luděk Munzar. „Měla jsem úžasnou maminku, která se za mnou odstěhovala do Plzně a starala se o Terezku, když jsem měla práci. Také kolegové se chovali skvěle. Šťastné období začalo, když jsem se poznala s Luďkem,“ dodala tehdy herečka.

Dcera Tereza se ale nevydala za herectvím. Lákal ji totiž úplně jiný obor. Nejdříve pracovala u krav a potom se díky svému příteli policistovi vydala chránit pořádek. Pracuje u městské policie v Kutné Hoře.

Reklama

Další články

Načítám