Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Madonny (65) Lourdes Leon (27) už svou maminku svými rebeliemi napodobila několikrát. A tentokrát vydala klip, který skládá poklonu Madonninu slavnému dílu Frozen. Jenže Lourdes se navíc svlékla.

Madonna se za svůj život nechala vyfotit nahá mnohokrát, na sobě měla i různé bizarní oblečky, například špičatou podprsenku, kterou proslula. Lourdes už ji v minulosti několikrát napodobila například na společenských akcích, kam přišla téměř nahá. Teď ale odhodila rovnou všechny svršky a ukázala se v temném klipu ke svému třetímu singlu s názvem Spelling. Videoklip odkazuje k podobně laděnému Madonninu Frozen z roku 1998, má stejně ponuré barvy a Lourdes se v něm objevuje coby čarodějnice. Odkaz k matčinu dílu popsala i sama Lourdes na svém Instagramu.

„Tento kousek je velmi zvláštní. Je to pocta nadčasovému uměleckému dílu mé matky - Frozen,“ sdělila brunetka, která se ve své hudební kariéře označuje jako Lolahol s tím, že právě tento klip ji a její matku spojuje a že si jí váží za to, že jí dala život. Hodnocení Lourdes a jejího klipu je zatím rozporuplné. Zatímco spousta lidí chválí hudbu i klip, jiní opět mají pocit, že je Lourdes jen dítětem slavné matky a sama nemá příliš velký talent. A samozřejmě se objevují i názory, že se svlékla jen proto, aby měl její klip vůbec šanci zaujmout. Tak uvidíme, jestli se Lourdes, kterou jsme zatím vídali spíše jako modelku, v budoucnu dostane mezi hudební špičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám