Hlavní obsah
Článek

Mladší dcera Lionela Richieho Sofia (25) se stala maminkou. Pětadvacetiletá modelka a její třicetiletý přítel Elliot Grainge událost oznámili na sociální síti. Holčička se narodila 20. května.

Mladší sestra Nicole Richie sdílela černobílou fotku nožiček novorozené holčičky, která dostala jméno Eloise Samantha Grainge. Prostřední jméno dítěte je poctou Elliotově tragicky zesnulé matce Samanthě Berg, která zemřela v roce 2007. V roce 1993 ji během porodu syna postihla embolie plodovou vodou, vzácné onemocnění, kvůli kterému upadla do bezvědomí a zůstala v něm až do své smrti.

Dle svého otce byla Sofia před porodem velmi nervózní, její stav hraničil se zhroucením. „Řekl jsem jí, že se může zhroutit, až bude dítě na světě. Je to báječné období,“ řekl Lionel magazínu Extra. Zpěvák už má dvě vnoučata od své adoptivní dcery Nicole. A moc se těšil na další.

Sofia a Elliot se znali několik let, než spolu v roce 2021 začali randit. Zásnuby proběhly v roce 2022 a o rok později byla svatba. Veselka v jižní Francii byla opravdu velkolepá.

Související témata:
Lionel Richie

Další články

Načítám