Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen první seriálovou rolí, ale také novou láskou se pochlubila nejstarší dcera herečky Lindy Rybové (48) a herce Davida Prachaře (65). Vyvoleným, s nímž přišla dvacetiletá Rozárie Prachařová ruku v ruce na představení nového primáckého seriálu Lež na pláži, je také herec.

Devětadvacetiletého Karla Jiráka už mohli televizní diváci vidět v seriálu 1. mise, v epizodních rolích pak v Specialistech, Odznaku Vysočina nebo Na vlnách Jadranu a také ve filmech Staříci či Promlčeno. Věnuje se také šipkám. Jak nám práskla její kamarádka a také seriálová kolegyně Sofie Höppnerová, tráví spolu tolik času, že se raději odstěhovala ze společného bytu, který se sestrami Prachařovými sdílela.

Rozálie Prachařová herecké ambice původně neměla. Vystudovala filmovou a animační tvorbu. „Kdysi jsem chtěla být provazochodkyní. Hodně fotím, baví mě ilustrace, kresba a psaní. Herectví přišlo spíš náhodou a byla jsem až třetí do party, kterou při castingu vybrali,“ smála se Róza, která už si vyzkoušela také divadelní režii díky představení Vina vína, které daly dohromady právě se sestrou Josefínou a Sofií.

Ona i Josefína jsou velmi podobné mamince Lindě Rybové a lidé jim to často říkají. „Myslím, že máma je krásná. Jsem z toho pořád trošku nesvá, protože asi neumím dobře přijímat komplimenty,“ svěřila se.

Související témata:
Karel Jirák

Reklama

Další články

Načítám