Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Catherine Zeta-Jones (54) patří k hollywoodským kráskám, které stárnou jako víno. Ale velké půvaby měly samozřejmě i jako mladé ženy. Lidé teď mohou srovnat, jak to herečce slušelo v růžových saténových šatech v roce 1999 a jak to v nich sluší její dceři, kterou má s Michaelem Douglasem (79).

Chovat se ekologicky a nevyhazovat oblečení, které lidé oblékli třeba jen jednou, to je velké téma poslední doby. Jak je ovšem vidět, Catherine Zeta-Jones už v tomto současném trendu jela před pětadvaceti lety. I když se v jejím šatníku určitě musí hromadit spousta oblečení, nezbavila se šatů, ve kterých se předvedla pouze jedinkrát, a to na filmových cenách MTV v roce 1999. Možná i proto, že jí to v nich velmi slušelo, si snímky z tehdejší události přidá na svůj profil na sociální síti čas od času i dnes.

A právě tyto snímky možná inspirovaly její jednadvacetiletou dceru Carys, která si šaty oblékla na oslavu své americké plnoletosti. A snímky pak sdílela na Instagramu, i když musela tušit, že ji díky nim budou lidé srovnávat se slavnou maminkou. Carys ale šatům ani Catherine rozhodně ostudu neudělala, díky svým křivkám vypadá i ona v šatech, které někomu připomínají spíše negližé, skvěle. Lidé tak srovnávají spíš to, jak si dámy jsou či nejsou podobné.

„Carys je hezká, ale není výjimečná. CZJ měla výjimečnou krásu. Je nespravedlivé je srovnávat,“ míní například jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Jejich dcera je krásná. Ale je opravdu nefér je srovnávat. Vypadá opravdu velmi, velmi málo jako Catherine zamlada. Stejně jako Brooke Shileds. Jedinečná krása,“ myslí si jiný.

Hlavní je každopádně to, že Carys i její bratr Dylan (23) mají se svými rodiči skvělý vztah a i v dospělosti s nimi jezdí na dovolené. Lidé tak kromě srovnání obou dam oceňují i velmi stabilní, již 24 let trvající manželství, které je dnes v Hollywoodu spíše výjimkou. Michael Douglas si herečku vyhlédl ve filmu Zorro: Tajemná tvář v roce 1998, nechal si s ní domluvit rande a i přes počáteční lehké trápení se nakonec oba zamilovali a jejich vztah už trvá více než dvě desetiletí. Tedy s malou pauzou v roce 2013, nad kterou se ovšem určitě dá přimhouřit oko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám