Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tamara Ecclestone (27) potvrdila, že nemá v plánu zúčastnit se svatby svého otce Bernieho Ecclestona (81). Šéf Formule 1 si má brát svou přítelkyni Fabianu Flosi, ale Tamara ji zatím téměř nezná. Z úcty k matce se tak na veselku svého bohatého tatínka nejspíš nepodívá.

„Nechci jít na otcovu svatbu. Jsem prostě jen velmi loajální ke své matce a trochu překvapená, že se táta žení. Ale rozhodně chci, aby byl šťastný, a to on je. Táta mě sice pozval a podle mě to bude spíš malá svatba, ale nemyslím si, že tam půjdu. A také si nemyslím, že by na mě proto zanevřel, “ řekla magazínu Heat Tamara.

O své nové nevlastní matce prozradila opatrně: „Skoro ji neznám, ale určitě to není nějaká zlá macecha. Moji rodiče se rozvedli až v mých pětadvaceti letech, takže je těžké někoho jiného přijmout s otevřenou náručí.“

Tamara se sama pomalu připravuje na plánování vlastního velkého dne. Jejím vyvoleným je obchodník Omar Khyami. „Chtěla bych se vdávat po třicátých narozeninách a v červnu mi bude 28. Jsem trochu organizátorka. Když mně bude třicet, Omar oslaví čtyřicetiny, takže by to asi mělo být právě ten rok.“

„Moje sestra měla obrovskou svatbu. Nikdy jsem si nemyslela, že bych chtěla mít podobnou, ale když jsem tam byla, říkala jsem si, že je to ta nejlepší událost, kterou jsem zažila,“ dodala miliardářská dcera.

Reklama

Další články

Načítám