Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletá Amelia Grey Hamlin nechyběla na pondělním udílení módních cen CFDA v New Yorku, které se konalo v prostorách Amerického přírodovědného muzea. K módě má Amelia blízko, a to nejen proto, že už několik let patří mezi vyhledávané modelky. Svému úspěchu možná do jisté míry vděčí i slavným rodičům - hereckým manželům Harrymu Hamlinovi a Lise Rinně. A právě po mamince očividně podědila exhibicionistické sklony.

Amelia na rozdíl od ostatních celebrit, které si slavnostní večer nenechaly ujít, nevolila modely, které odhalují pouze tolik kůže, kolik se na takovou příležitost hodí. Mladší z dcer herce ze Souboje Titánů a herečky ze seriálů Melrose Place a Tak jde čas oblékla bledě modrou róbu z průsvitného materiálu, která odhalila každé zákoutí jejího těla.

Kráska, která se aktuálně objevuje i na prestižním HOT Listu serveru Models.com, nedávno zdobila obálku magazínu Homme Girls a během pózování v průsvitném modelu na cenách CFDA, v němž odhalila celý hrudník i vysoce vykrojené kalhotky, působila maximálně sebevědomě.

To mají ovšem dámy v rodině společné. Lisa Rinna pravidelně sdílí na svém Instagramu odhalené fotografie, a i když za to od některých uživatelů sklízí s přibývajícím věkem pořádnou kritiku, rozhodně se tím nehodlá omezovat. Rovněž Ameliina starší sestra Delilah ráda využije každé příležitosti, kdy se může pochlubit svou senzační postavou. V podobně odhalujícím modelu například slavila své nedávné pětadvacetiny…

Reklama

Další články

Načítám