Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život Dolpha Lundgrena by určitě vydal na samostatný hollywoodský biják. Známý akční hrdina se porval s krutou nemocí a teď si užívá každého dne se svou krásnou manželkou. A jak je vidět, láska mu opravdu svědčí.

O tom, že se potýká s rakovinou, vědělo před několika lety jen jeho nejbližší okolí. Poprvé mu vstoupila do života v roce 2015, o pět let později si od lékařů vyslechl nemilé zprávy o tom, že se krutá nemoc vrátila a tentokrát udeřila s mnohem větší silou. „Byl to boj, hubl. Uvědomili jsme si, že je to mnohem horší, než jsme si mysleli, začali mluvit o nádorech v plicích, žaludku, páteři, mimo ledviny,“ řekla před časem hercova teď už manželka Emma Krokdal v talk show In Depth with Graham Besinger. Herec ale naštěstí zašel k jinému lékaři a nakonec se podařilo zahájit velmi účinnou léčbu.

Emma je osobní trenérkou, se kterou se Dolph zasnoubil v roce 2020. I když je podle něj mentálně velmi vyspělá, díky svému věku si ji lidé v minulosti pletli s jeho dcerou Idou z bývalého manželství, která je stejně stará. Emma po hercově boku stála v dobrém i zlém a loni na Mykonosu si řekli své ano. A i když bývalý akční hrdina stále bere prášky a každý den je pro něj prý požehnáním, vypadá to, že je na tom v současné době velmi dobře.

Fotografové je teď přistihli na procházce v Los Angeles, a jak štíhlá Emma, tak její muž vypadali skvěle. Dolph se nedávno nechal slyšet, že svatba s ní byla dobrým krokem. Kromě své manželky si teď ale užívá i propagaci nového filmu Wanted man, který měl nedávno premiéru. A o tom, že se herec budoucnosti neobává, svědčí i další filmy, které má ve svém kalendáři naplánované až do roku 2026.

Reklama

Další články

Načítám