Hlavní obsah
Článek

I když je oblíbená herečka neustále v zápalu práce, když slaví narozeniny, gratulace nesmí chybět. Iva Janžurová (83) si ji převzala přímo na natáčení nového seriálu televize Prima Náhradníci. A měla co dělat, aby všechno pobrala.

„Je to pro mne mimořádně krásný zážitek. Prakticky nejsem schopna ani zpracovat to všechno kolem. Pugéty, krásný lidi, i písničku mi zazpívali. Snad se mi to postupně uleží v hlavě,“ nechala se slyšet zaskočená herečka.

„Slavit doma asi nebudu, protože zítra točím a musím se na ten den připravit. Výjimečně zítra nehraji divadlo, ale i tak mám povinnosti, takže oslava zatím nebude,“ doplnila Janžurová, která v novém seriálu představuje Olgu, matku hlavního hrdiny.

„Alice Nellis za mnou přišla s nabídkou a já jí slíbila, že točit budu. Je to taková má dvorní režisérka. Hraju maminku Kryštofa Hádka a tchyni Jany Plodkové. Teď jsem na ně během natáčení koukala, tak se k sobě tulili a já musím říct, že jsou pro tu roli moc dobře vybraní,“ pochvalovala si.

„Trošku jim dvěma komplikuji situaci, a právě kvůli mé postavě se celý ten příběh hodně zamotá. Alice už viděla nějaké sestřihy a chválí mě, že to hraju moc dobře,“ doplnila herečka.

Jediné, co ji lehce trápí, jsou ranní nástupy. „Tuhle jsem ho měla v 5:20 – říkali mi, že mě budou na rukou nosit. Tak jsem říkala, že víc pro mě udělat nemohou. Je tady moc hezké a srdečné prostředí. Je mi tu dobře,“ usmívala se spokojená Janžurová, se kterou je radost natáčet.

Další články

Načítám