Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Museli bychom mít sklerózu, abychom si nepamatovali, že jsme zhruba před třemi týdny obdivovali šaty Dary Rolins (51), když v nich vystupovala na show Rock and Pop for Fashion. Na modelu nás zaujalo, jak v tenké látce vystupují její vnady, naopak kalhoty byly se sníženým sedem, který pánové moc nemusí.

A ejhle, když vystoupila Dara o víkendu na jeviště paláce Žofín na reprezentačním plese Prahy 1, hned jsme si všimli, že si práci s tím, aby si na sebe vzala něco jiného, nedala. "Říkala jsem si, že tady bude jiný typ hostů, tak jsem je chtěla ještě jednou v Praze vyvenčit. Pozorná média jsem tady nečekala," přiznala nám zpěvačka a slíbila, že příště už si model na žádnou akci v metropoli nevezme.

Jednu změnu ovšem na outfitu udělala, a to nikoliv úmyslně. Vzala si totiž jiné boty. "Ty zlaté jsem na Barrandově zapomněla v šatně a hodně mě to mrzí. Stály hodně přes deset tisíc, ale mrzí mě to hlavně proto, že to byl dárek. Ale všimla jsem si toho až dnes, když jsem je hledala v šatně. Tak zkouším aspoň přes vás vyhlásit pátrání. Jestli je někdo našel, byla bych moc ráda, kdyby mi je vrátil," vzkázala přes Super.cz Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám