Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová (51) patří k ženám z českého šoubyznysu, které pravidelně sledují finalisty soutěže Muž roku. Účastní se jejich představení, soustředění i finálového klání. Také byla spokojená s výsledky, tedy co se prvního a druhé místa týče, které získali sympatičtí vousáči.

Její muž Ladislav Polák, za něhož se loni provdala, ovšem takhle zrovna nevypadá. Ale prý na to, když vyrazí mezi mladé pohledné chlapce, nežárlí. "Myslím, že je naprosto spokojený, když zůstane doma, a buď se dívá na televizi, anebo je někde s pány v pánské společnosti. A je hrozně rád, že je beze mne, a hrozně si to užívá," svěřila nám Daniela.

Takže si pár dává volno na nějaké z večerů v týdnu, jak to u některých dvojic bývá? "Jsme úplně normální pár, který má své koníčky, a mého manžela šoubyznys nebaví, což asi moc dobře víte. Má radši sport a jiné záliby a také hodně pracuje," vysvětlovala Šinkorová.

Byli jsme zvědaví i na to, zda své zájmy a koníčky nějak vzájemně přizpůsobili. Zda se Daniela začala víc věnovat sportu a on dění v šoubyznysu začal více sledovat aspoň z gauče? "No, já myslím, že ne. Tedy já jsem víc sportovat začala, ale našli jsme si spíš svoje společné koníčky, a to je třeba Itálie, učení se italštiny. Koukáme spolu doma na satelit a navzájem si překládáme italské dialogy. To je naše společná zábava. Ale manžel se šoubyznysu naučil víc rozumět, to je asi to, co ode mne nabral. Takže teď už trochu vidí, jak to chodí," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám