Hlavní obsah
Článek

Daniela Peštová (53) se vždy pyšnila krásnou postavou, není tak divu, že například s focením plavek začala již ve dvaceti letech. Nyní se žena zpěváka Pavola Habery (62) rozpovídala o tom, že je se svou postavou nespokojená.

„Mohu se hýbat, kolik chci, hlídat si jídelníček, a přesto při pohledu do zrcadla vidím věci, z kterých nejsem úplně odvázaná. Ručička váhy má tendenci mířit víc a víc na východ a diety, které dřív aspoň trochu zabíraly, jsou dnes stejně užitečné jako auto bez volantu. Co s tím, pokud nechci být do konce života odkázána na velkorysost roláků, kalhot a sukní maxi délek nebo sáhnout rovnou po burce? Nezbývá než zavelet do boje!“ napsala k fotce, kterou přidala na sociální sít. Celá myšlenka je také o tom, že kvůli menopauze se jí postava mění a není už tak jednoduché si své křivky držet.

Za svůj status ale získala pěknou řádku kritik. „Uf, slyšet od modelek o boji s kily navíc není úplně šťastné,“ napsala jí jedna ze sledujících a další komentáře v podobném duchu začaly přibývat. Lidé tato slova k fotce s vypracovaným břichem berou spíš tak, že to ostatní vrhne do depresí či u někoho může vyvolat poruchu příjmu potravy.

„Já nevím, ale mluvit o boji s rostoucí váhou vzhledem k tomu, co ukazujete na fotce k postu, je trochu zvláštní,“ objevila se u fotky další kritika. „Text je k té fotce? Je jasné, že chcete slyšet, jak skvěle vypadáte,“ přidala se další ze sledujících.

Další články

Načítám