Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) může být na svého syna náležitě pyšná. S manželem Petrem Maláskem zabalili kufry a odjeli do Anglie, kde jejich syn Péťa ukončil magisterské studium. Promoci si totiž nemohli nechat ujít.

Morávkové syn odpromoval na Warwick University a slavnostní okamžik si užil s rodiči, kteří si syna fotili, jak jen mohli. Herečka a moderátorka víkendové Snídaně se pochlubila rodinnými snímky a dojemně zavzpomínala na ty, kteří u významné události už nemohou být.

„16.1.2024. V dnešní slavnostní den přemýšlím, jak dlouhou, těžkou a krásnou cestu jsi sám ušel. Myslím na naše maminky, Tvoje babičky. Nemůžou tady už s námi být, ale byly by šťastné a pyšné! Moc Ti gratulujeme,“ svěřila se hrdě herečka.

Na to, že má syna v Anglii, si herečka za posledních pár let zvykla. Ale rozhodnutí, zda se bude Péťa vracet domů do Česka, nebo zůstane za hranicemi, nechává zcela na něm. „Myslím, že Péťa miluje Českou republiku, je to Čech, ale těžko předbíhat s odpovědí. Počkáme, jak se to vyvrbí. Pokud by tam měl práci, třeba by tam na chvíli zůstal,“ svěřila se Super.cz herečka.

Reklama

Další články

Načítám