Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dana Morávková (52) si udělala skutečně pěkné léto. Odcestovala do Anglie za synem Péťou, který tam studuje na univerzitě. A jak je vidět, společný čas si parádně užívají.

Herečka i její muž Petr Malásek (59) jsou na syna dozajista pyšní. Jedinou nevýhodou jeho úspěšného studijního pobytu je to, že se s ním vídají jen párkrát do roka. Péťa loni odpromoval na univerzitě v Canterbury a pokračuje v magisterském studiu na Warwicku. A protože je v Anglii už jako doma, může se stát skvělým průvodcem svojí mamince, která si tamní pobyt velmi užívá. „Londýn, město plné skvělých zážitků! Miluji ho, především díky Tobě!“ napsala na sociální síť k sérii fotografií, které během návštěvy máma a její syn pořídili.

Společně navštívili známou čtvrť Covent Garden, Big Ben, Piccadilly Circus, dvě divadelní představení nebo úchvatnou kavárnu. Péťa, kterému asi zdrobnělina zůstane navždy kvůli shodě jména s otcovým, je už skutečně velký chlap. „Moc vám to sluší, užívejte si. Z Péti je krásnej mužskej,“ všimla si například jedna ze sledujících.

A Londýnem návštěva neskončila. Herečka následně přidala i fotky z dalšího historií protknutého města. „Oxford, město Hawkinga, Tolkiena, Lewise, Eliota, Hugh Granta a mnoho dalších… Historie a tradice Vás ohromí!“ sdělila fanouškům, kterým díky těmto střípkům ze soukromí dělá velikou radost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám