Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už Super.cz informoval, zpěvák Daniel Hůlka (55) se naprosto nečekaně zjevil na soustředění finalistů Muže roku. A to nejen pro nás, ale i pro sebe, protože vlastně vůbec nevěděl, kam to byl pozván. Nicméně, když už jsme se ocitli v zákulisí soutěže pánské krásy, probrali jsme i jeho zjev.

Jako první nás zaujalo, že se před příjezdem oholil. Chtěl snad mezi koloušky vypadat mladší? "To rozhodně ne, ovšem měl jsem kvůli jednomu večírku hodně podivný knír a vypadal jsem jako tydýt," vysvětlil, proč se zbavil mužné ozdoby.

Neplánuje totéž i s vlasy? "Až mě začnou štvát, tak to shodím. Moji kamarádi se ostříhali do hola, protože s kouty do půl hlavy už to není moc atraktivní. Ale nám Hůlkům vlasy neřídnou, takže je mám sice šedivé, ale pořád jich je dost. Stříhání neplánuju třeba příští týden, ale časem to nevylučuji," řekl nám zpěvák.

Tomu, že by se srovnával se soutěžícími chlapci, se jen smál. "Jsem tady trochu rozpačitý a překvapený. Já opravdu nikdy v žádné soutěži krásy nebyl a ani o to neusiloval. Chovám se jako slušně vychovaný člověk, meju se, holím se čistím si zuby a chodím v čistém oblečení. Víc toho opravdu nedělám," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám