Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále 15. ročníku soutěže Muž roku, které proběhne 22. srpna v Náchodě se blíží, a my se vypravili na soustředění finalistů.

Od prvního seznámení před měsícem a půl mají pánové ještě vymakanější těla, která se rozhodně nemusejí stydět předvádět v trenkách nebo plavkách, jak během několika dní v designovém hotelu v Novém Městě nad Metují hojně činili.

Hoši, jejichž věkový průměr je něco kolem dvaadvaceti, jsou velmi disciplinovaní. Dokonce dokázali do určité hodiny dodržet zákaz pití alkoholu, který dostali od pořadatele soutěže Davida Novotného. "Pak jsem jim povolil víno a nakonec jsem zrušil všechny příkazy a mejdan trval až do rána," smál se David.

Jinak je ale velmi přísný. "Kluci museli podstoupit i jazykový test z angličtiny, a ten, kdo nezískal aspoň polovinu bodů, nepojede na žádnou světovou soutěž, i kdyby se ve finále umístil sebelépe," prozradil Novotný.

Vzhled mužů, kteří se přihlásili do soutěže, posuzoval nejen on, ale také majitel úspěšné modelingové agentury Rosťa Janků. "Soutěž není o tom, aby se finalisté jen předváděli, ale má jim zabezpečit i úspěšné působení v modelingu, jako se to v minulosti povedlo třeba Martinovi Gardavskému nebo Antonínovi Beránkovi, kteří jsou velmi vyhledávaní v reklamách," vysvětlil.

"Letos je takový trend, že je zájem o mužný vzhled. Takže letí zarostlí muži, a to ve tváři, ale i třeba na prsou, vlasy bývají po stranách kratší, vystříhané, ale jinak žádné ježky. A snad ani nemusím zmiňovat, že to, co se rozhodně už roky holí, je podpaží," upřesnil.

Související témata:

Další články

Načítám