Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky herce Roberta Urbana (37), který si jejich srdce získal už jako nejmladší z bratrů Valentových v První republice a posléze jako soudce Petr v ZOO, potěší, že po neslavném seriálu Eliška a Damián se vrací na obrazovky. A to opět v ZOO.

„Sám jsem si myslel, že se soudce Petr z Bruselu už nevrátí. Doufám, že to je pro diváky ZOO stejně dobrá zpráva jako pro mě, protože na ZOO a spoustu skvělých kolegů moc rád vzpomínám. Těším se na to, až se zase budeme pravidelněji setkávat,“ řekl Super.cz Robert, který zažertoval na téma paruky, kterou nosil jako Damián, že soudci také možná během roku, co byl pryč, vlasy narostly.

Všechny samozřejmě zajímá, zda se dá Petr dohromady s Evou Burešovou (30), tedy s Viki, která aktuálně prožívá vztah s Filipem v podání Tomáše Kluse (37). „Pokud čekáte, že to teď vybalím, tak nemůžu. Zkrátka to budou muset zjistit sami. Bude to ještě zamotané a sám mám radost, co si na nás scenáristé připravili,“ nechává všechny v napětí herec, který prozradil, že z kolegů se nejvíc těší na Michaelu Petřekovou, která hrála jeho partnerku Markétu.

Pokud jde o kostýmy, nebojí se, že by mu ty jeho po roce nebyly. „Snažím se držet si stále váhu na 72 kilech,“ svěřil se s tím, že jeho tělo mohou divačky obdivovat jen v bederní roušce v muzikálu Tarzan, který se opět vrací do Divadla Hybernia. Nepotěší naopak ty, které se na něj těšily jako na Parida v novém muzikálu Troja v Divadle Broadway. Z časových důvodů účinkování vzdal.

Reklama

Další články

Načítám