Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se dívali na seznam známých tváří pozvaných na Glo párty, objevili jsme příjmení, které nám nic neříkalo. Kdo je Žofie Dares jsme pochopili, až když jsme na večírku viděli zrzavou zpěvačku skupiny Mydy Rabycad Žofii Dařbujánovou.

"Ne, opravdu jsem se nevdala. Pod jménem Zofie Dares jsem před třemi lety natočila svůj sólový projekt. Je to takové moje alter ego, za které unikám, když nejsem s kluky z kapely. A Dařbujánová jsem pořád, to jméno se mi líbí," řekla Super.cz Žofie. "Můj pseudonym vychází z angličtiny a znamená troufat si nebo opovážit se, což odpovídá," dodala excentrická zrzka.

Tu nešlo na večírku přehlédnout nejen díky její hřívě, ale i vzhledem k modelu, který zvolila. Byla opravdu velmi sexy. "Flitry už ode mě nejdou odpárat. Jsem taková straka, co se blýská, to je moje," smála se.

Pokud jde o její tvorbu, má radost z nové desky, kterou s kapelou pokřtili v den, kdy jsme se na něm zastavit nemohli nejen my, ale ani její velká kamarádka Gabriela Heclová, protože o pár metrů dál se konala slavnostní premiéra série Král Šumavy, v níž účinkuje. "Ale jsem šťastná za nás obě, že po covidu už se zase něco děje a jsme zpátky v těch našich živlech," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám