Hlavní obsah
Článek

Iveto, ten ti ale dělá vizitku! Přítel kontroverzní zpěvačky Ivety Bartošové (†48) se zase předvedl v nejhorším možném světle. Podnikatel Josef Rychtář (66), o němž podle médií sousedé tvrdí, že jim i své vlastní manželce vyhrožoval, dokonce se zbraní v ruce, a nedávno vulgárně napadl i zpěváka Ondřeje Havelku, tentokrát hrubě zaútočil na novináře, kteří mu s potížistkou Ivetou byli v patách na cestě k psychologovi. Dokonce se strhla i rvačka a musela zasahovat policie.

„Vyhrožoval, že mi rozmlátí hubu a rozkope vybavení i auto,“ tvrdí fotograf deníku Aha!. Jeho fotoreportéři vypečenou mediální dvojici doprovázeli na pražskou polikliniku v Krči, kde zpěvačka strávila přes dvě hodiny. Rychtář veřejně dopředu upozorňoval, že novináře bude fyzicky atakovat. Zatímco mu ale doteď patrně v Říčanech vyhrožování a fyzická napadení procházela, novináři se nedali a zavolali na něj policii.

„Dokonce hulákal, že si počká, až budu někde beze svědků, a pak si to se mnou vyřídí,“ líčí fotograf. Podle deníku se Rychtáře po napadení snažila zklidnit i přivolaná policie, avšak marně. „Křičel i na ně a vůbec nebyl k zastavení,“ uvádí novinář. Rychtář přitom sám nedávno uznal, že když je zpěvačka v klidu a pohodě, nemají média důvod se o ni zajímat. Série nedávných podivných vystoupení, i to poslední před pár dny v internetové televizi Stream, však logicky zájem lidí od tisku o Ivetu zvyšují.

Rychtářovi nevytekly kvůli médiím nervy poprvé. Několikrát fyzickou inzultací vyhrožoval i reportéru Super.cz, dokonce mu zaslal nábojnici, později se za své jednání omluvil. Říčanský podnikatel patrně nezvládá nápor emocí kvůli tomu, že stav jeho lásky se nelepší. „Chci ji dostat zase na výsluní. Bude to těžké, ale pokud mě sama nekopne do zadku, já vytrvám,“ svěřil se nedávno. Jenže několik posledních veřejných prezentací Ivety naznačuje, že kromě psychického rozhození ji stále trápí i neutuchající potíže s dodržováním abstinence...

Reklama

Další články

Načítám