Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzečka Anna Linhartová si na svoje konto může připsat další úspěch. Za svoji kontroverzní roli ve filmu Nevinnost je nominována v Cenách české filmové kritiky za nejlepší herečku ve vedlejší roli. Slavit může se svojí filmovou kolegyní Aňou Geislerovou, kterou kritici vybrali mezi tři nejlepší herečky v hlavní roli za tentýž film.

Nevinnost se přitom do kin uváděla už na začátku roku, takže se tvůrci obávali, že už je téměř zapomenuta. Anička to ovšem ve své kategorii nebude mít jednoduché. Má velkou konkurenci v Tatianě Medvecké za film Dům a Simoně Babčákové, která hrála ve filmu Rodina je základ státu.

Dcera Jitky Asterové, která studuje hereckou konzervatoř, na sebe letos může být opravdu pyšná. Kromě Nevinnosti se objevila v několika dalších projektech, mj. v seriálu O mé rodině a jiných mrtvolách. Právě natáčí s režisérem Tomášem Vorlem film Cesta do lesa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám