Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na hity Karla Gotta (†80) si jen tak někdo netroufne. Dost často se jedná o nepovedená vystoupení, když už to ale vyjde, je radost na takovou interpretaci pohledět. V show Česko Slovensko má talent se výborně prezentoval dokonce i jedenáctiletý chlapec, jenž si střihl píseň Lady Carneval.

Hned v dalším nedělním díle se pro změnu do hitu Jdi za štěstím pustil padesátiletý správce majetku Vladimír Pagáč. Toho do Talentu přihlásila manželka, protože si myslí, že dobře zpívá, a tak by to měl ukázat i hvězdné porotě ve složení Jaro Slávik (49), Marta Jandová (50), Jakub Prachař (40), Diana Mótová a Štěpán Kozub (28).

Pan Vladimír přiznal, že zatím zpíval jen pro svou ženu a jedná se o jeho první vystoupení před publikem. „I doma zpívám na mikrofon, sousedům to ale nevadí, protože také dělají nepořádek, myslím si ale, že přišel čas vyzkoušet zazpívat i před publikem,“ nechal se slyšet sympatický padesátník. Jak mu to šlo, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám