Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (66) si při svém řádění po boku Ivety Bartošové (†48) zadělal na spoustu průšvihů. Nejen v Česku je proti němu vedeno několik trestních řízení. V Itálii se v pátek konal soud kvůli údajnému napadení Martucciho maminky a jak se Super.cz dozvěděl, v červnu by před tamním soudcem vdovec měl zase stanout kvůli poničení čtyři sta let staré památky!

Zažalovala ho totiž tamní instituce, která má ochranu místních historických památek na starosti. A zdroj uvádí, že Rychtářovi hrozí tříměsíční podmínka a pokuta sto tisíc eur (necelé tři milióny korun) za to, že se do domu Martucciho rodiny snažil dostat násilím a poničil při tom vstupní dveře a kliku od nich.

Nešlo o žádný český umakart, ale dveře, které přežily celé generace. A tamní úřady jsou proto na Rychtáře prý pořádně naštvané.

„Státní zástupce dospěl k závěru, že obžalovaný je podezřelý z trestného činu, protože kopy a údery poškodil přední dveře domu Pallazzo della Torro a snažil se dostat dovnitř proti vůli majitelky,“ stojí zhruba v obžalobě, kterou má Super.cz k dispozici.

„Soud se koná 18. června, ten páteční byl přeložen na 29. září,“ informoval nás o případu Domenico Martucci.

Reklama

Další články

Načítám