Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42), která v současné době podstupuje preventivní chemoterapii, musí řešit další veřejný únik informací. A tentokrát se týká jejích nejbližších. Rodinná firma má údajně velké dluhy, kterými ale rodiče dceru nechtěli obtěžovat.

Byla to právě prosperující firma Middletonových Party Pieces, která umožnila Kate studovat na stejné škole jako princ William. Tam se ti dva před dvaceti lety dali dohromady a začala celosvětově sledovaná romance. V současné době se ale podniku příliš nedaří, a ač rodiče princezny nechtěli, aby se o dluzích psalo veřejně a jejich dceru takové informace v současné době v jejím stavu zatěžovaly, nakonec vyšlo najevo vše včetně dlužné částky.

Firma Michaela a Carole Middletonových má podle The Times UK v současné době dluh ve výši 300 tisíc dolarů, v přepočtu téměř sedm milionů korun, které se rodičům Kate nepodařilo splatit. První informace o obřích dluzích firmy unikly na veřejnost už loni, tehdy se psalo dokonce o částce 71 milionů korun.

„Pro rodinu je to velmi znepokojující období, ale nechtějí žádnou pomoc od svých dětí a nechtějí, aby si dělaly starosti,“ řekl Us Weekly zdroj z okolí rodiny s odkazem nejen na Kate, ale také na její sestru Pippu a bratra Jamese. „Catherine a její rodiče jsou si velmi blízcí a často spolu mluví, ale hovořit o podnikání je zakázáno, protože se (Kate) musí soustředit na své zdraví,“ dodal zdroj.

Podle královského komentátora Afua Hagana dělá Carole všechno pro to, aby v současné době svou dceru uchránila od stresu. Problémy firmy nastaly v roce 2021, kdy expandovala do Ameriky. Krátce poté ji ale opustilo několik partnerů a podnik se dostal do dluhů.

Reklama

Další články

Načítám