Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se začalo psát o tom, že Anna Dvořáková, dcera herců Jiřího Dvořáka (57) a Báry Munzarové (52), pokračuje ve stopách svých slavných rodičů a zahraje si v seriálu Eliška a Damián roli princezny, strhla se záplava hejtů. Slova o "protekčním frackovi" byla ještě ta milejší.

Nyní se o herectví pokouší také dcera herečky Jany Bernáškové (43) a režiséra Davida Drábka, sedmnáctiletá Justýna Drábková. "Vyhrála konkurz a dostala velkou roli v seriálu ZOO. Už natáčí a má první velkou hereckou zkušenost. Ale modelingový sen ještě nezahodila. Navíc stále studuje diplomacii na mezinárodn škole," pochlubila se nám Jana.

S tím, že by se mohla i její dcera setkat s hejty, počítá. "Být dítě z nějaké slavnější rodiny má svoje plusy i mínusy. Musí se vyrovnat s tím, že na tyhle děti je vždycky víc posvíceno. Je to daň. Ale zároveň mají víc příležitostí, protože se o nich ví," krčila rameny Bernášková.

O protekci jako takové nemůže být prý u Justýny řeč. "Já v tom seriálu nehraju, manžel ho nepíše, sama si to vybojovala," připomněla i svého současného partnera, scenáristu, režiséra a producenta Rudolfa Merknera, s nímž se poznala během natáčení seriálu Vyprávěj, a také musela poslouchat, že ji obsazuje, protože je jeho žena. "Člověk to nesmí poslouchat a vůbec se na tyhle pomluvy napojovat. No a co! Pracujeme spolu a nebudeme se za to nikomu omlouvat," míní.

Janu Bernáškovou jsme potkali na tiskové konferenci Divadla Radka Brzobohatého, v němž hraje v několika představeních. Tady prý nikoho z rodiny nemá. "Ale ředitelka Romana Goščíková je moje spolužačka. A v té práci jsou důležité vztahy. Vždycky si chcete obsadit člověka, kterému věříte, že vám z toho projektu neodejde, nebude dělat problémy, nebude zlý a nebude dělat naschvály. Takže ti lidé samozřejmě přes ty vztahy jdou," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám