Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manažer Ivety Bartošové (†48) Richard Dušák nedávno prozradil, že byla zpěvačka oslovena pro stěžejní roli v muzikálu Naháči, kde bude účinkovat například Daniela Šinkorová. Iveta se rozmýšlela tak dlouho, možná i kvůli nové lásce k Italovi Domeniku Martuciimu (47), že šanci promarnila. "S Ivetou Bartošovou dál nejednáme," řekla Super.cz PR koordinátorka Andrea Ježková.

Oficiální důvody tvůrci muzikálu, mezi něž patří také spolupracovník Ivety Jarek Šimek nebo moderátor Slávek Boura, neuvedli. "Ať si budete myslet cokoliv, v podstatě to nebude nesprávně," vzkazují pouze. Narážejí tak na Ivetinu pochybnou účast ve dvou předchozích muzikálových projektech.

Bartošová měla zpívat titulní roli v Moně Lise. Už během zkoušení ale po konfliktech s režisérem odešla. Tenkrát ji nahradila Marta Jandová. V dalším projektu Děti ráje byla Iveta pouze součástí reklamní kampaně. Zkoušení prý vzdala ze zdravotních důvodů.

Producenti se snaží do muzikálu dostat jiné atraktivní jméno. Zpěvačku, která není proslulá svou nespolehlivostí. V zákulisí se hovoří o tom, že probíhají jednání s Darou Rolins.

Reklama

Další články

Načítám