Hlavní obsah
Článek

Herec John Travolta (58), kterého v posledních dnech stíhá jedno nařčení ze sexuálního obtěžování za druhým, má další problém. Na počátku 90. let se prý pokoušel o orální sex s Jeffem Conawayem (†60), s nímž si na konci 70. let zahrál v kultovním filmu Pomáda.

Jeffova někdejší snoubenka Vikki Lizzi podle listu The Daily Mail tvrdí, že se incident odehrál na počátku 90. let. Travolta se prý pokoušel o milostné hrátky, když jeho tehdejší kamarád Conaway spal. Ten si to prý nenechal líbit a přátelství s Johnem ukončil.

Jeff, který loni zemřel na zápal plic, se prý s nepříjemným zážitkem svěřil poté, co se v roce 2006 neúspěšně pokusil o sebevraždu.

Vikki údajně také prozradil, že Travolta uzavřel manželství s Kelly Preston (49) jen naoko. „Jeff mi řekl, že manželství Johna a Kelly je jen dohoda mezi nimi,“ prohlásila. „Jeff říkal, že Kelly ví o tom, že je John gay, a proto s tím nemá problém,“ doplnila.

John a Jeff se proslavili v roce 1978 v kultovním muzikálu Pomáda, kde hráli spolužáky ze střední školy Dannyho Zuka a Kenickieho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám