Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Supranational Czech Republic 2021 Angelina Kostyshynová je těhotná. Krásná modelka, kterou na Instagramu sleduje 126 tisíc lidí, čeká prvního potomka. Nadšený je také její partner, hokejista Adam Chlapík. Hrál za Spartu a Litvínov, nyní hraje hokej za druholigový klub.

„Nastal ten správný čas, kdy vám všem chceme oznámit, že budeme rodina. Čekáme na náš malý zázrak,“ prozradila Angelina, která je v 19. týdnu těhotenství.

S partnerem žije modelka dva roky. Miminko si velmi přáli. Angie v minulosti bojovala s problémy s hormony, téměř přestala menstruovat a pro oba je tak její požehnaný stav to nejkrásnější, co si mohli přát.

Na Instagramu Angelině, která se narodila na Ukrajině, ale od dětství žije v Česku, došlo desítky gratulací. Přidaly se i její kolegyně ze světa modelingu Lucie Šlégrová, Taťána Makarenko, Denisa Spergerová, Tereza Budková, Karolína Kopíncová, Kateřina Kasanová, Krystyna Pyszková a další krásky.

Související témata:

Další články

Načítám