Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dovolenková atmosféra posledních dní porotce MasterChefa Radka Kašpárka pořádně rozparádila. Šéfkuchař si prodlužuje léto u moře s rodinou, odkud sdílí střípky ze svého pobytu. A s manželkou Andreou se během společného focení rozhodně nedrží při zemi.

Z Turecka poslal obávaný porotce kulinářské soutěže romantický snímek se ženou v plavkách. Fotce dominovala zejména Andrea, která na snímku předvedla své pozadí. Jinak tomu nebylo ani na dalším snímku, kterým se manželé pochlubili. Kašpárka si jeho žena tentokrát osedlala na lehátku.

Snímky zamilovaného manželského páru ale některé fanoušky překvapily. „Jsem doufala, že tenhle profil bude o vaření apod. a ne toto. Ruším sledování,“ napsala Radkovi jedna ze sledujících, pro kterou žhavé fotky z dovolené nebyly to pravé. „Docela creepy content, každopádně všechno dobré,“ napsala šéfkuchaři ke snímkům další z fanoušků.

„Jako sorry, koho zajímají fotky, jak na sobě sedíte. Si děláte p*del, ne“ napsala další z fanynek k erotikou nabitým fotkám. Provokativní manželka Kašpárka okamžitě odpověděla. „Není nic jednoduššího než kliknout a přestat sledovat,“ vzkázala Andrea, která jiné pro změnu svou figurou v bikinách potěšila. „Krásný pár, krásní lidé, krásné osobnosti,“ vyslechli si Kašpárkovi i chválu.

Nutno říct, že Andree, která změnila účes a na místo krátkých vlasů ji nyní zdobí dlouhá kštice, proměna rozhodně sluší. A porotce MasterChefa, ze kterého jde na obrazovce mnohokrát i strach, byste takhle v televizi rozhodně neviděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám