Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka a Misska Alena Šeredová (46) zažila minulý víkend pohádkovou svatbu. Své ano si řekla s dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim. Velkolepá veselka se konala na Sicílii a následná párty v městečku Noto. Novomanželé pařili se stovkou hostů.

Není tak divu, že Alena tento velkolepý den stále vstřebává, a tak fanouškům ukázala další zajímavé fotografie z této after party. Tu si novomanželé užili se vším všudy. Novomanželka se svlékla ze svatebních šatů a vzala si pohodlnější kousky – bílé tričko a peříčkovou sukni. Tančila do rána a u toho se zchladila pořádně vychlazeným pivkem.

Krásná brunetka byla ráda, že se svatba i následná párty podařila na jedničku. „Chtěla bych takhle hromadně všem poděkovat, co jste mi napsali a přáli ke svatbě, dostala jsem opravdu obrovské množství zpráv, krásných, naprosto je miluji, akorát nezvládám vůbec odpovídat,“ nechala se slyšet 1. vicemiss České republiky z roku 1998, která si nyní užívá čas se svojí rodinou v portugalském Lisabonu.

Reklama

Další články

Načítám