Hlavní obsah
Článek

Druhá česká vicemiss z roku 2005 Michaela Štoudková (38) umí odvahu projevit nejen na odvážných fotkách, ale také při mazlení se lvem. Max se stal hvězdou nového videoklipu Jaroslava Smejkala, který dal lvíčka dohromady s přednostmi modelky.

Finalista poslední řady SuperStar se rozhodl píseň Jsem tu sám doplnit videem, na jehož natáčení nebyla nouze o atraktivní ženy. Kromě Michaely Štoudkové si v něm zahrála i lektorka twerku Aneta Antošová, která umí zadečkem třást stejně jako Miley Cyrus (31). Obě si před kamerou užily nejen tanec, ale také zvířecí hvězdu.

„Hlavní raritou natáčení bylo lvíče Max, které si Míša i Aneta hned zamilovaly. Natáčení trvalo 16 hodin a byl to šrumec. Párty před kameru se stala reálnou párty, takže bylo chvílemi těžké uhlídat přes 40 komparzistů, ale nakonec se všechny scény povedly nad očekávání dobře, a já už se těším na výsledek,“ řekl o natáčení Jaroslav Smejkal, který chystá i společný duet s Norbertem Peticzkým z Hlasu. Spolupráce s českými kráskami pro něj bude pokračovat setkáním s Anetou Vignerovou (36), která hotový klip pokřtí.

Reklama

Další články

Načítám