Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době se objevila sama na veřejnosti. Dáda Patrasová (68) přišla podpořit svého syna Felixe Slováčka mladšího na premiéru crazy hudební komedie Močál Story s písněmi Ivana Mládka (82)na nově otevřenou Malou scénu Hudebního divadla v Karlíně. A už dlouho jí to takhle neslušelo.

Dáda byla z představení i výkonu syna, který se podílel i na hudebních aranžích, nadšená. „Dělá mi to velkou radost, protože vidím, že se zúročilo to, že jsem děti vozila do lidové školy umění, i když se jim třeba nechtělo a musela jsem je přemlouvat. Oba studovali klavír asi devět let. Mám z toho velkou radost,“ řekla Super.cz Patrasová.

Nemohli jsme si nevšimnout, že se s nadšením vítala i s Ivanem Mládkem. „Napsal pro mě spoustu nádherných písniček, už na moji první desku. Je to génius. A věnoval mi i obraz, v určitém období, ten obraz se jmenuje In Flagranti. Vím, k čemu to směřovalo. Obraz u nás visí, i když manžel ho chtěl okamžitě darovat dětem, ale zatrhla jsem to s tím, že dokud žiju, tak ten obraz tady bude,“ vyprávěla Dáda a v našem videu nám ho i podrobněji popsala.

Zajímalo nás také to, zda se Patrasová hodlá více vrátit i ke své práci. V produkci manželů Pixových, kteří Močál Story uvádějí, sama hrála v dětských muzikálech. „Občas někde vystoupím, něco připravujeme, ale všechno pokazil covid. O muzikálech jsme se zatím nebavili, ale co není, může být,“ krčila rameny.

Dáda vypadala během večera lépe, než když se ve společnosti objevovala před časem. „Hodila jsem všechny starosti za hlavu. Unavenější jsem byla, protože jsem se i stresovala a trápila. Teď prostě žiju,“ svěřila se. Jediným trápením, které si připouští, je zdravotní stav její dcery Anny Slováčkové (28). K tomu se beze slz v očích vyjádřit nedokázala.

Reklama

Další články

Načítám