Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Los Angeles se v sobotu konalo udílení cen Screen Actors Guild, známější pod zkratkou SAG Awards. A během slavnostního galavečera došlo i na jedno nečekané setkání. Vyhlášení vítěze v kategorii nejlepší herec v komediální sérii se totiž ujalo trio hereček z dnes již legendárního snímku Ďábel nosí Pradu.

Ač to na hlavních hvězdách filmu nebylo znát, od uvedení filmu do kin uběhlo již neuvěřitelných osmnáct let. Meryl Streep, jež ve snímku měla údajně ztvárňovat jednu z nejvýznamnějších osobností v módním průmyslu a šéfredaktorku amerického Vogue Annu Wintour, pobavila publikum zmínkou o tom, že si zapomněla vzít brýle, a tak bude mít potíž s přečtením vítěze.

Meryl, která se ve filmu režiséra Davida Frankela objevila jako Miranda Priestly, doprovodily na pódium její kolegyně Anne Hathaway, jež představovala její asistentku Andreu, a Emily Blunt, která ztvárnila Mirandinu druhou asistentku Emily.

Streep nakonec oznámila jméno herce Jeremyho Allena Whitea, který si odnesl cenu za roli v seriálu Medvěd. Trojice slavných hereček následně trávila v družném rozhovoru i většinu večera, přičemž se k nim na chvíli připojil i Jeremy, jenž s kolegyněmi i zapózoval fotografům.

Reklama

Další články

Načítám