Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cukrář Josef Maršálek (42) patří k největším outsiderům taneční show StarDance. Po boku Adriany Maškové se ale dostal už do pátého kola oblíbené soutěže.

A stále hýří výbornou náladou a rozdává úsměvy. Byť od poroty získal jen 19 bodů za slowfox, do dalšího kola ho poslali diváci. Ti naopak poslali méně hlasů favorizovanému Richardu Krajčovi (46), který nečekaně vypadl.

Řada diváků nenechala na Maršálkovi nit suchou. Přirovnávali ho k „tanečnímu neumětelovi“ Pavláskovi, „cukráři šlapajícímu zelí“ či „medvědu brtníkovi“. A to jsme vybrali ještě ta slušnější přirovnání.

Věčně rozesmátý cukrář má ale zřejmě nervy obalené koblihami a dorty, protože kritiku vůbec neřeší a naopak si z ní umí udělat legraci. Naposledy se nechal vyfotit na zahrádce, jak sklízí úrodu zelí. A opravdu tak vypadal jako „cukrář šlapající zelí“.

„Josef půl den po přenosu. Děkuju za ty stovky nádherných zpráv. Jsem moc rád, že to MÍ sledující mají v hlavě srovnané. Děkujeme oba, že Adriano,“ nezapomněl na Instagramu poděkovat ani své tanečnici. Maršálek navíc jako jeden z mála účastníků StarDance zatím nemá ani žádné bolístky.

Jak poznamenal v sobotu před Markem Ebenem, ani fyzioterapeut u něj nepřišel na žádný problém. Příští sobotu to tak na parketu může opět pořádně roztočit.

Reklama

Další články

Načítám