Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto je v plném proudu a čtyřnásobná máma Lejla Abbasová (44) se věnuje především svým ratolestem. S rodinou si exotická kráska užívala prázdniny nejen v Česku, ale rozhodli se vyrazit i do zahraničí.

Cílem jejich cesty se stalo Chorvatsko. „Plánujeme čtrnáct dní Chorvatsko a tři destinace po Česku. Bohužel nestihneme Keňu, ale co se dá dělat,“ řekla Super.cz před létem Lejla, která si dovolenou na Jadranu, kam vyrazila se svou početnou rodinkou, nemůže vynachválit.

Dny tráví především u vody a aktivně. „Rogoznica. Jedna z nejlepších dovolených posledních let. Každý den aspoñ hodinu na paddleboardu, k tomu hoďka jógy, výlety na člunu,“ pochvalovala si Lejla, jež se také pochlubila fotkou z člunu. V plavkách předvedla svou špičkovou figuru, kterou si udržuje pohybem a běháním kolem malých dětí.

Z nejstaršího Davida, jehož má s Michaelem Kocábem, už má velkého parťáka. Dcera Iman a dvojčata Ben a Teo, které má se současným partnerem Volkanem Kaynakem, dají ale určitě zabrat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám