Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko zná deset letošních finalistek Miss Czech Republic. Právě vy jste v hlasování Super.cz jednoznačně rozhodli, že je vaší favoritkou dívka číslo 10 Simona Kuklová. Je nejmenší z finalistek, ale rozhodně není u ředitelky Taťány Makarenko (34) bez šancí.

„Simča má asi 169 centimetrů. Není to obr, ale je nádherná. I proto u vás vyhrála. Čtenáři podle fotky nepoznají výšku, charakter, jen koukají, jak dívka působí skrz web. Charakter má skvělý. Jestli uspěje, to říct nechci, ani nemůžu a ani to nevím. Má nádherný obličej, s tím naprosto souhlasím,“ řekla Super.cz Makarenko na soustředění Miss v Egyptě.

Z finálové desítky je nadšená. Je podle ní různorodá, není jasná favoritka. „Je to super. Kdyby to bylo jasné, i pro dívky by to mohlo být takové, že by se tolik nesnažily. Tím, že to není jasné, tak je to burcuje k lepším výkonům. I já musím bedlivě sledovat dívky. Na konci se vždycky ukážou vítězky. Těším se na to,“ dodala Makarenko.

Na druhém místě by podle vás, čtenářů Super.cz, skončila Marie Babíčková a třetí Julie Smékalová.

Reklama

Další články

Načítám