Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuto osmadvacetiletou herečku si jistě dobře vybavujete ze seriálu Teorie velkého třesku jako půvabnou Penny, ale za její atraktivitou na televizních obrazovkách stojí dost práce. V reálu je i taková hollywoodská star obyčejnou ženou, kterou byste na červený koberec asi nepostavili. Kaley Cuoco alespoň pozitivně překvapila radikálně zkrácenými vlasy na mikádo, když na Instagram poslala fotku s mikádem.

Její nové vlasy však nejsou šik za všech okolností a fázi po umytí dokonce zvěčnil fotograf, který na herečku narazil zrovna ve chvíli, kdy odcházela z kadeřnictví směrem ke svému autu. Kaley si tak nejspíš nechala vytvořit v losangeleském salónu sestřih a až doma si účes vyfénovala a upravila podle svého.

Cuoco si zahrála ještě například v seriálech Útěk z vězení, Chlapi sobě či Čarodějky. Kdysi chodila s kolegou Johnnym Galeckim, s nímž hrála pár i v Teorii velkého třesku. Aktuálně je provdaná za tenistu Ryana Sweetinga, s nímž se zasnoubila loni v září po tříměsíční romanci. Vzali se před čtyřmi měsíci v Kalifornii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám