Hlavní obsah
Článek

Bývalý manažer popové divy Britney Spears (42) Sam Lufti momentálně vede soudní spor s jejími rodiči. Zažaloval je kvůli tomu, že údajně pošpinili jeho pověst a porušili uzavřenou smlouvu. Během soudních stání na povrch vyplývají velice zajímavé informace.

Luftiho advokát Joe Schleimer přišel k soudu v Los Angeles s tím, že zpěvačka byla závislá na amfetaminech. „Ráda užívala amfetaminy. Za většinu toho, co se jí nepovedlo, mohla tahle droga,“ řekl Schleimer ve čtvrtek a dodal, že Lufti se stal zpěvaččiným obětním beránkem, když se v roce 2008 zhroutila.

Právník dále uvedl, že se jeho klient snažil Britney zachránit. Najal hledače drog se psy a snažil se její dům vyčistit. Za tyto služby nebyl placený, dělal to ze své vlastní vůle, ale nakonec byl veřejností vnímán jako člověk, který ji dostal do nemocnice a byl za vše zodpovědný. Otec zpěvačky jej prý navíc během jedné rozepře udeřil do břicha a společně se zpěvaččinou matkou ho označil za manipulátora.

Sam Lufti měl podle smlouvy údajně pracovat pro Britney a dostávat patnáct procent z jejích výdělků. I když pracoval nad rámec, peníze nedostal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám